Voorraad

over ons

Route

facebook

reviews

contact

Reviewformulier Autobedrijf Oosting

Aantal sterren

Wij scorren gemiddeld een: 4.9 (maximaal 5)

 bron: GOOGLE

Geef ook uw mening over autobedrijf Oosting. Wij waarderen de mening van onze klanten en gaan met de opbouwende kritiek aan de slag!

LET OP! UW REACTIE WORDT DOOR ONS ALTIJD EERST GECONTROLEERD OP TAALGEBRUIK EN RELEVANTIE.

Meningen van onze klanten (11 reviews)

bron: Google

Naam: Robin Leenheer
Plaats: —
Datum: 29-10-2018
Tijd: 13:17

Aantal Sterren

Review: Leuke zaak waar ze nette wagens te koop hebben……..vader en zoon

Naam: Jointjuuhh johan
Plaats: —
Datum: 15-12-2018
Tijd: 10:59

Aantal Sterren

Review: Goeie service en altijd vriendelijk rij al drie jaar zonder problemen met mijn autootje

Naam: Herman Zwartz
Plaats: —
Datum: 21-04-2017
Tijd: 23:25

Aantal Sterren

Review: Natuurlijk ,het gebeurd altijd als het je niet uitkomt.Een knipperend lampje, je moet niet aan mij vragen waar het voor dient, want van auto’s heb ik totaal geen verstand. Dus ik naar garage Oosting aan de Pioniersweg 9 in Emmen. Werd daar gastvrij ontvangen door de heren Oosting en naar mijn informatie geluisterd .Na een controle van de auto die op de brug stond, bleek er iets los te zitten. Na een half uur stond de auto weer voor de deur van de showroom en was het euvel verholpen. Na een kop koffie vroeg ik de rekening. Ja zei de heer Oosting deze wagen heb je hier gekocht, zit geen garantie meer op, maar ik reken niets. Het is service van ons. Waar vind je Service met een hoofdletter nog, juist bij
Autobedrijf G.Oosting in Emmen.Enorm bedankt en graag tot ziens,Herman.

Naam: Loes Kiewiet
Plaats: —
Datum: 07-12-2018
Tijd: 20:01

Aantal Sterren

Review: Recent een goede tweedehands Toyota Yaris gekocht, wij zijn tevreden.

Naam: Kim den Boer
Plaats: —
Datum: 20-03-2017
Tijd: 08:40

Aantal Sterren

Review: Van de week nieuwe winterbanden bij Oosting laten plaatsen, was zeer verbaasd en verrukt over de prijs en SERVICE. De heren zijn vriendelijk, luisteren naar je verhaal, kijken goed wat er aan de hand is en stellen dan het probleem vast en handelen ernaar. Echt vaklui waar je je auto aan kan toevertrouwen. Voor mij geen andere garage meer. Voortaan ga ik naar Oosting.

Naam: D. vd Kooij
Plaats: —
Datum: 09-09-2016
Tijd: 11:36

Aantal Sterren

Review: Hier een maand geleden een auto gekocht. Goede service, vriendelijke nuchtere mensen die je als klant echt tegemoet komen. Nog mee langs DE specialist geweest en zelfs hij zei dat het een zeer goede auto was. Ook na de koop blijven de heren vriendelijk en zeer behulpzaam. Ik kan er geen slecht woord over zeggen, chapeau!

Naam: Karin Mol
Plaats: —
Datum: 23-06-2016
Tijd: 14:41

Aantal Sterren

Review: Heb 2 juli een auto gekocht bij hun….ben heel tevreden met mn auto…nu had ik een klein probleempje….ze hebben de auto op de brug gehad om even te kijken….maar er was gelukkig niets aan de hand..bleek het reservewiel te doen wat onder de auto zat wat klapperde…even aangedraaid en het was klaar!!!..wat een service!!!
Dikke pluim voor dit bedrijf!

 

Naam: Geert Heijne (Local Guide)
Plaats: —
Datum: 19-05-2018
Tijd: 10:28

Aantal Sterren

ReviewGoede tweedehands auto’s

 

Naam: Alex Kloeze
Plaats: —
Datum: 14-08-2017
Tijd: 19:38

Aantal Sterren

ReviewGoeie servers eerlyk en betrouwbaar

 

Naam: geert kolthof
Plaats: —
Datum: 09-10-2017
Tijd: 16:27

Aantal Sterren

Review:

 

Naam: kitty LOVE
Plaats: —
Datum: 11-07-2018
Tijd: 11:06

Aantal Sterren

Review