Voorraad

over ons

Route

facebook

reviews

contact

OVER ONS

UW AUTO FINANCIEREN

WERKPLAATS

AFLEVER PAKETTEN

APK KEURING

Waarom een afleverpakket

Bij autobedrijf Oosting uit Emmen kunt u er in principe vanuit gaan dat de auto die u aanschaft op dat moment een auto is die goed functioneert. Mocht dit niet het geval zijn en de auto van te voren enkele aandachtspunten heeft waaraan nog iets moet gebeuren, dan hoort u dat uiteraard voor aanschaf van uw nieuwe/andere auto. Wij hanteren echter prijzen op basis van zo meenemen.

Wij begrijpen echter ook dat er mensen zijn die liever iets meer zekerhied willen bij de aanschaf van hun nieuwe auto en daarom bieden wij 2 soorten afleverpakketten aan, die u kunt bijbestellen, wanneer u uw auto koopt bij autobedrijf Oosting. Heeft u extra wensen, geeft u dit dan alstublieft op tijd aan.

BASISCONTROLE

Wij hebben een basispakket samengesteld zodat u met een gerust gevoel op weg kunt met uw aangeschafte occasion. In de basis controleren wij uw auto op de volgende punten:

– Remmen
– Vloeistof
– Verlichting

Deze controle voeren wij standaard uit op al onze verkochte occasions. Mocht bij controle blijken dat een auto gebreken heeft, dan kunt u deze door autobedrijf Oosting laten repareren.

Uitgebreide controle

De kosten van onze uitgebreide controle is sterk afhankelijk van de staat van uw aangeschafte occasion en uw eigen wensen. In de basis controleren wij uw auto op de punten zoals omschreven in het basispakket en nog een aantal extra opties.
Wilt u meer informatie over onze uitgebreide controlepakketten dan adviseren wij u contact met ons op te nemen via ons contactformulier op de website of via ons telefoonnummer.